Pomoć

Naslovna / Pomoć

Pomoć

Kako se izmjeriti?

Kako možete biti sigurni da će Vam naručeni artikli stajati kao saliveni? Ništa lakše!

U nastavku ćemo objasniti kako se ispravno izmjeriti.

MJERENJE – ODJEĆA

1. RAMENA

Izmjerite oko ramena.

 

2. GRUDI

Mjerite na najširem području grudi i oko leđa (ispod ruku).

 

3. STRUK

Izmjerite se na najužem dijelu struka, bez odjeće.

 

4. BOKOVI

Mjeri se na najširem dijelu bokova.

Plaćanje

Prihvaćamo:

  1. Visa, MasterCard ili AmericanExpress kartice
  2. Plaćanje pouzećem (gotovina) – VRIJEDI SAMO ZA HRVATSKU

NAPOMENE ZA PLAĆANJE POUZEĆEM:

Platiti se može isključivo u gotovini u kunama dostavljaču prilikom dostave.

Ukoliko odaberete ovakav način plaćanja i odlučite se za povrat artikla (rok za povrat je 15 dana) imajte na umu da će se povrat izvršiti na željeni bankovni račun stoga će nam treba IBAN i ime i prezime vlasnika računa. Ako navedeno nemate ili imate zaštićeni račun ili bilo kakvu drugu iznimku, molimo te da ne odabirete ovakav način plaćanja.

.

Povrati i zamjene

Jako nam je bitno da ste zadovoljni sa svojom narudžbom, a ako iz bilo kojeg razloga niste, možete nam je vratiti za povrat novca ili zamjenu pod uvjetom da:

 

– artikl mora biti dostavljen nazad nama u roku od maksimalno 15 dana od primitka

artikl nije nošen, nije opran i u originalnom je stanju

artikl je kupljen po punoj cijeni, artikli kupljeni na sniženju ne mogu se vratiti niti mijenjati

 artikl nema miris cigareta, parfema, znoja itd.

–  artikl nema mrlji od šminke, dezodoransa ili bilo kakvih drugih mrlja

– sve etikete su i dalje pričvršćene i nema znakova pokušaja micanja/trganja istih

– artikl nema bilo kakvo drugo oštećenje

 

Povrat treba biti dostavljen nazad nama u zakonskom roku od maksimalno 15 dana od primitka paketa dostavnom službom po Vašem izboru.

Nije potrebno javljati nam da želite nešto vratiti, samo ispunite Obrazac za povrat i pošaljite nam ga nazad skupa sa artiklom koji vraćate. Obrazac za povrat šaljemo sa svakom pošiljkom. Adresa za povrat napisana je na spomenutom obrascu.

 

Ako je narudžba plaćena pouzećem, povrat novca izvršava se na Vaš bankovni račun (ili račun člana obitelji ili prijatelja ako tako želiš) pa Vas molimo da pripazite da su ime i prezime te IBAN vlasnika računa točno napisani na Obrascu za povrat. Ukoliko nemate IBAN na koji Vam možemo vratiti novac, molimo Vas da ne odabirete ovakav način plaćanja kod naručivanja.

Ako je narudžba plaćena karticom, povrat novca izvršava se direktno na tu karticu.

Poštarinu za povrat pošiljke plaća kupac. Troškove poštarine povrata artikla pokrivamo mi jedino u slučaju kada našom pogreškom slučajno dobiješ pogrešnu veličinu, boju, artikl i sl. od onoga što je naručeno; molimo da u tom slučaju pošalješ e-mail sa brojem svoje narudžbe na info@mfashionboutique.com kako bi ti mogli pomoći.

Molimo Vas da artikl pažljivo zapakirate (ne mora biti naša ambalaža) pošto ne možemo prihvatiti povrate oštećene u tranzitu zbog lošeg pakiranja.

Troškovi poštarine se ne refundiraju.

Osobno donošenje povrata i/ili zamjena nije dozvoljeno i neće biti prihvaćeno kao ni slanje autobusom i sl., sve povratne pošiljke moraju se vratiti isključivo slanjem dostavnom službom po tvom izboru.

Svaka povratna pošiljka bit će detaljno pregledana pri obradi. U nesretnom slučaju da vraćeni artikl ne ispunjava sve uvjete navedene na ovoj stranici, isti će nažalost biti odbijen i pošiljka vraćena nazad kupcu o njegovom trošku.

U slučaju poteškoća sa obradom povrata (npr. krivo ispunjeni podaci, neispunjeni obrazac, pošiljka poslana bez obrasca itd.), obavijestit ćemo Vas o tome na tvoju e-mail adresu i zatražiti točne podatke pa Vas molimo da pažljivo napišete svoju e-mail adresu kod naručivanja. Ukoliko na poslani e-mail ne dobijemo odgovor u roku od 14 kalendarskih dana, nećemo imati drugog izbora nego Vam vratiti vašu pošiljku pošto povrat novca ne možemo izvršiti ako nemamo tvoje točne podatke za povrat.

 

Bitna informacija za kupce izvan Europske Unije:

Na carinskoj deklaraciji svoje povratne pošiljke koju ćete dobiti od svoje odabrane dostavne službe obavezno označite ‘Return of Goods’. Ako to ne učiniš, bit ćeš odgovorna za sve dodatne i/ili carinske troškove ako do istih dođe.

 

Za kupce izvan Hrvatske – nismo u mogućnosti ponuditi zamjenu za vraćeni artikl. Za svaki vraćeni artikl koji zadovoljava uvjete napisane na ovoj stranici bit će izvršen povrat novca. Ako želite zamijeniti artikl za drugu boju, veličinu ili za neki potpuno drugačiji artikl, savjetujemo vratiti neželjeni artikl za povrat novca, pa zatim napraviti novu narudžbu.

 

Za dodatnu pitanja, pošalji nam e-mail na info@mfashionboutique.com

Back to Top